Trekkertrek “Stadskanaal-Noord”

Reglement

2024

Doelstelling  regelement:

  • Het doel van de Stichting Trekkerslep Stöppelhaene regelement is om een eerlijke wedstrijd te organiseren waarbij de wedstrijd op een leuke en veilige manier zal verlopen. Tijdens onze Trekkertrek wedstrijd is plezier voor de deelnemer en de toeschouwer voor ons als organisatie het allerbelangrijkste. Daarom wordt elke deelnemer bij dezen gevraagd om het evenement en de organisatie te steunen om voor jong en oud, deelnemer of toeschouwer een top evenement neer te zetten.
  • Als organisatie trachten wij zo duidelijk mogelijk te zijn in de regelgeving. Hierbij mag het doel van de regels niet uit het oog verloren worden. Het doel van de regels is om een zo eerlijk mogelijke wedstrijd op te zetten. De organisatie zal om dit doel te bewaken het eindoordeel hebben op de keuzes die gemaakt zijn of gemaakt moeten worden.
  • Na betaling is de inschrijving definitief, er is helaas geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk bij afzegging of niet komen opdagen. Tevens is de inschrijving op geen enkele manier overdraagbaar.

Trekkertrek

IJsbaanterrein “Eendracht

Contactgegevens

KvK: 40037367
BTW vrijstelling

Voor vragen omtrent het terrein of de kantine
kan men contact opnemen met
Dhr Egge Hulshof
Bereikbaar op Telefoonnummer:
06-48130149

 

Adresgegevens

IJsvereniging “Eendracht”
Scheepswerfkade 62 A
9503PC Stadskanaal

E-Mailadres:
Eendracht@
stadskanaalnoord.nl

Penningmeester:
Dhr. Harm-Jan Kaspers
Bereikbaar op Telefoonnummer:
06-12372881