Stratenzeskamp 2019

Na afwezigheid van een X aantal jaren hebben een aantal mensen zich opgeworpen het stratenzeskamp nieuw leven in te blazen. Het stratenzeskamp zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni a.s. van 15.00 – 24.00 uur (het zeskamp zelf vindt van 15.00 – 20.00 uur plaats).

Het stratenzeskamp gaat alleen door bij voldoende deelname. Stel dus snel je stratenteam samen en geef je dan hier op via het Opgave formulier team.

Heb je geen team of een onvolledig team, maar wil je toch graag meedoen? Schroom dan vooral niet en vermeld dit dan hier op het Opgave formulier persoonlijk. Wij gaan dan kijken of er nog ruimte is binnen een team van jouw straat. Lukt dit niet dan zullen we een andere oplossing zoeken zodat je toch mee kunt doen!

Als extra dimensie is er een originaliteitsprijs in het leven geroepen en mag er gebruik gemaakt worden van een joker, zie hiervoor de voorwaarden elders op deze site.

Met deelname aan het stratenzeskamp ga je automatisch akkoord met de voorwaarden welke gesteld zijn aan het stratenzeskamp.


Buienradar